Om kakor på satilapastorat.se

Om kakor på satilapastorat.se

Vi använder kakor (cookies) för att kunna se hur många som använder webbplatsen, vilka sidor som besöks och hur våra användare rör sig mellan sidorna. Alla som använder webbplatsen förblir ändå anonyma för oss.

I vissa fall använder vi kakor för att komma ihåg inställningar som du gör när du besöker satilapastorat.se, så att du inte behöver göra om dem vid ditt nästa besök. Syftet är helt och hållet att förbättra och förenkla för dig som användare.När du besöker en webbplats som använder kakor måste du enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur du kan välja bort dem.

Välj bort kakor om du vill

Om du som besökare inte accepterar att vi använder kakor kan du stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker spara en kaka på din dator.

Om du inte vill att kakor lagras på din dator kan du stänga av även den funktionen i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men du kommer inte heller kunna använda vissa funktioner på svenskakyrkan.se.

Allmän information om kakor och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats.

ANALYSVERKTYG FÖR WEBBSTATISTIK

Webbplatsen använder sig av WordPress-verktyget Automattic för att få en bild av hur du som besöker oss använder webbplatsen.

Informationen i de kakor som skapas när du besöker webbplatsen (inklusive din IP-adress) vidarebefordras till och lagras av Automattic på servrar i USA. Information används av Sätila pastorat i syfte att utvärdera webbplatsens besökstatistik. Statistiken hjälper oss i arbetet att förbättra såväl innehåll som navigation och struktur.

Automattic kan också överföra information från kakorna till tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar information för Automattic räkning. Automattic kommer inte att koppla samman IP-adresser med annan data som Automattic innehar.

Länk till Automattics info om cookies.