Första söndagen i advent

Första söndagen i advent

Ett nytt kyrkoår börjar, och vi firar att Jesus kommer till oss, att vi får möjligheten att möta honom och ta emot honom i våra liv. Välkommen med i gudstjänsterna!

I Sätila kyrka är det familjegudstjänst kl 10:00. Miniorkören och N´Joy sjunger och Arne Bäckvall spelar trumpet. Kyrkomusiker: Christina Zetterberg och Seth-Reino Ekström. Gudstjänsten leds av Markus Wallgren. Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe i församlingshemmet. Det blir bland annat boktips för julklappar. Vid kyrkkaffet kan man också nominera ledamöter till församlingsrådet som ska tillsättas.

I Hyssna kyrka är det familjemässa kl 10:00. Johan Danz är präst, och i gudstjänsten medverkar Kyrkokören, Glada röster, Korianda, Kyrkans barntimmar och Davidssons Ungar. Musiker: Marie Englund Hyllstam. Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe i församlingshemmet. Vid kyrkkaffet kan man också nominera ledamöter till församlingsrådet som ska tillsättas.

På kvällen kl 18:00 firar vi familjegudstjänst i Ubbhults kapell. Präst är Markus Wallgren, Ubbhults Miniorkör och Adventskören sjunger, och till det spelar Lars-Ove Bengtsson – Klarinett, Urban Karlsson – Saxofon och klarinett, Martin Mattsson – Bas och Mathias Ahlström – Cajun. Kyrkomusiker: Christina Zetterberg och Seth-Reino Ekström Efteråt blir det glöggmingel i församlingssalen.