Aktuellt


Ny kyrkoherde
Tillsättningen av ny kyrkoherde i Sätila pastorat är nu klar: Vi gläds att kunna hälsa Markus Wallgren välkommen som ny kyrkoherde och vi ber om Guds välsignelse över honom i de uppgifter han går in i som präst och herde för församlingarna här i vårt pastorat. Han kommer att efterträda vår nuvarande kyrkoherde Anders Reinholdsson. Mer information om Markus tillträde och mottagningsgudstjänst kommer framöver.

Däckbytardag i Hyssna
Den 8 april mellan kl 10:00-13:00 är det Däckbytardag vid kyrkstallet. Ta med dina sommardäck, så får du hjälp med däckbytet och får möjlighet att skänka pengar till ett välgörande ändamål. Samtidigt har vi i församlingshemmet kafé, viss brödförsäljning och lotteri. Alla pengar vi samlar in går oavkortat till Baskervilleskolan i Ngogwe Uganda. 10:30 kommer Helena Birgersson och Annika Johansson att berätta om skolan och deras besök där.

Pastoratets podcast
Sätila pastorat har en enkel podcast, där du kan lyssna på predikningar från våra kyrkor. Klicka på fliken Lyssna i menyn ovan.

Barn- och familjearbetet
Grupper och verksamheter drar igång: Här hittar du aktuell information om vad som är på gång.

Samtalsträffar för närstående till någon som tagit sitt liv
I Marks och Bollebygds kontrakt har det ordnats samtalsträffar för närstående till någon som tagit sitt liv. Det har visat sig att det för många har ett stort värde att träffa andra som har erfarenhet av en liknande situation av sorg och saknad. Att få tala om det svåra, lyssna och känna igen sig, kan vara till tröst och hjälp. Är du intresserad att vara med i en sådan grupp så kontakta Lena Hugosson 0301-457 55, diakon i Sätila.